Gør alle tasker til et masterpiece – passende indlæg og volumenvlies fra Vlieseline

Machen jede Tasche zum Masterpiece - passende Einlagen und Volumenvliese von Vlieseline Med det rigtige indlæg kan et stykke stof blive til rigtig fast materiale - perfekt til tasker og rygsække. Der findes indlæg i forskellige tykkelser, som alle har forskelligartede egenskaber. Vi fører kun indlæg af det tyske mærke Freudenberg, som i mange årtier har produceret alt inden for indlæg og som stadigvæk udvikler nye produkter. Selvfølgelig forstærker strygeindlæg også en skjortekrave og stofindlæg former indlæg på kjoler. Prøv det bare ved dit næste projekt og forstærk dit stof med indlæg, du vil mærke forskellen!

Udvalgte bestsellere til dig:
H 630 Volumenvlies - VlieselineH 250 Strygbart stofindlæg - Vlieseline | 1S 320 Schabrackindlæg - Vlieseline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *