Stort udvalg af nedsatte bomuldsstoffer – perfekt for synybegyndere!

Kun nedsat i kort tid: Bomuldsstoffer med motiver Bomuldsstoffer er oplagte til de første syforsøg og er fantastiske at arbejde med. Om du nu vil sy en pude hotellukning eller en kosmetiktaske som første projekt, vil du i hvert fald synes, det er sjovt at sy med et bomuldsstof! Vores bomuldsstoffers mangfoldige motiver indbyder til at være kreative - og lige nu er mange motiver nedsatte! Så kig hurtigst forbi, fyld varekurven og kom i gang med den nye hobby! Måske har du en veninde, som du stadig mangler at overbevise om at syning er sjovt? Så lav en stofpakke til hende, som hun kan bruge til at komme i gang med de første syforsøg - perfekt som last-minute julegave eller bare ved lejlighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *